Lifemode App | Stil de viață, nutriție și sport.
Aplicatia Lifemode te ajută să îți corelezi stilul de viață cu ce mănânci și exercițiile fizice necesare.
8
home,page,page-id-8,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
banner v1

Măsoară-ți stilul de viață. Descarcă Lifemode App!

logo_appstore
android-app-on-google-play_1
Dece_Icon

De ce Lifemode?

Viața persoanei moderne implică multe schimbări rapide iar corpul nostru este într-o permanentă adaptare și readaptare. Am creat aplicația Lifemode pentru a susține aceste schimbări și a le putea urmări în timp real, cu recomandări legate de nutriție și mișcare.
PtCine_Icon

Pentru cine? 

Această aplicație a fost gândită pentru persoanele sănătoase cu vârste cuprinse între 16 și 80 de ani, cu un stil de viață supus schimbărilor permanente,  datorate factorilor care țin atât de viața profesională cât și de viața personală.
CumFunctioneaza_Icon

Cum funcționează?

Lifemode te ajută să îți împarți viața în perioade de câte 2 săptămâni. Poți alege dintre 28 de „lifemode-uri” predefinite și le poți combina astfel încât să reflecte cel mai bine realitatea și stilul de viață care ți se potrivește la acel moment.
Observare

Observare

Uneori treci prin anumite stări, oboseală, stres sau lipsă de energie. Ca să le poți controla mai bine, ai nevoie să le observi, să știi ce faci pentru a le determina apariția și ce poți face pentru a le opri. App-ul Lifemode te ajută să fii conștient de astfel de stări și te ajută să le controlezi.

Nutritie

 Alimentație

Nutriția ta trebuie să varieze pentru a te ajuta în stilul tău de viață. Lifemode te ajută să descoperi ce nutrienți suplimentari are nevoie organismul tău supus unui anumit stil de viață și de unde să procuri acei nutrienți valoroși. App-ul îți explică simplificat elementele chimice și ce rol joacă anumiți nutrienți în corpul tău.
Sport

Sport

În funcție de stilul tău de viață, trebuie să practici alt tip de exerciții fizice. De la exerciții de relaxare a ochilor până la exerciții care îți dau energie, Lifemode îți sugerează ce fel de activități să faci pentru a avea o anumită stare de spirit. Încearcă Lifemode, spune prietenilor și spune-ne și nouă cum ți se pare!

ic_element'selected

Cine?

Suntem o echipă de tineri antreprenori, programatori si designeri din Viena și  Timișoara a căror stil de viață se schimbă foarte des. Călătoream și lucram mult, la ore diferite din zi sau noapte, mâncam pe apucate și ce era la îndemână, iar mișcarea era un subiect de discuție și cam atât. Am început sa căutăm ce, de ce și cum să combinăm tot ce ar trebui să facem pentru a ne menține sănătoși, dar într-o manieră ce permite schimbări relativ bruște ale ritmului de viață. Așa am ajuns să creăm Lifemode, pentru a da o mână de ajutor celor ca noi.
iulia1

Iulia

Project Manager

„Ne dorim ca aplicația să fie startul unei culturi de conștientizare în România. Experții pot contribui prin cunoștiințele lor iar utilizatorii poate avea access la informație de ultimă oră. Mai mult, este o abordare captivantă, nu simți că lucrezi pe corpul tău ci mai degrabă că faci parte dintr-un joc. Iar la final câștigi un stil de viață îmbunătățit. ”

mihai1

Mihai

Product & PR management

„Citim mereu în media statistici îngrijorătoare legate de sănătatea românilor. Asociația Mondială de Sănătate consideră că în țări precum a noastră, majoritatea acestor probleme de sănătate sunt strâns legate de stilul de viață pe care îl avem. Acest lucru ne-a atras atenția. Noi ne-am decis să schimbăm puțin lucrurile și să contribuim la a îmbunătății situația. Cu ajutorul vostru suntem siguri că vom reuși. ”

pioneers-challenge_top150badge_500px

Cine ne recomandă!

Am fost selectați în top 150 de start-up-uri la nivel mondial.

Screenshot from 2015-09-23 18:10:19

MirTut’sGut este o platformă de informare despre stiluri de viață și nutriție, susținută și întreținută de un grup de tineri microbiologi și bloggeri, vegani, vegetarieni, practicanți de yoga și plini de viață din Austria :)

Timeline_Cover_doNotRename18

Partenerii noștri!

Echipa de la Dupaureche.ro ne ajuta cu promovarea si PR-ul aplicatiei! Le multumim pentru suport :)

bitonic_logo-800x800

Împreună cu echipele B!TONIC din România, Moldova și Austrai, lucrăm pentru aceleași scopuri: o mai bună informare asupra stilurilor de viață și un grad de bunăstare individual ridicat.

thumbs-up-icon

Idei, sugestii, feedback, pareri:

hello@lifemode.ro

(+40) 0371 783 619

Facebook 

cerc-subscribe

Abonează-te la newletter-ul Lifemode, pentru a fi la curent cu noutațile!

Descarcă Aplicația
logo_appstore
android-app-on-google-play_1
Screenshot from 2016-01-14 19:47:11

All rights reserved © Lifemode.ro is a trademark of Lifecare Essentials Gmbh, Wien, AT